Slim Sip:iä edelleen odotellessa kohtasin hieman teknisiä ongelmia, kun Vuodatus ei suostunutkaan toimimaan iPadin kanssa. Oujee.

 

Paketti ei siis ole vieläkään saapunut ja sitä ootellessa ruokavalio on ollut edelleen ihan retuperällä.

Mikä kumma siinä on, että vaikka kuinka ajattelee syövänsä hyvin ja terveellisesti, niin sitten kun se nälkä iskee, sinne naamaan työntää ihan mitä vaan sattuu käteen ensimmäisenä tarttumaan... Ja tällä siis meinaan sitä, että suunnittelen etukäteen mitä meinaan syödä ja saatan hankkia tarpeetkin sitä varten, mut sitten kun se ruoka pitäis oikeasti tehdä, niin tulee sellanen "ei mun teekään mieli tota..."-fiilis. Ja siitä se ajatus sitte lähti, vai miten se meni.

 

Nyt tuli taas pitkästä pitkästä aikaa sellanen kyllästyminen omaan kroppaan ja tähän hyllyvään läskiin, että repäsin ja tilasin vielä treenidvd:t samaan syssyyn. Niissä menee taas pari viikkoa odotellessa, joten siinä ajassa ehtinee hyvin aloitella Slim Sip:illä.

Nyt kaikki tietysti ajattelee, että ihme idiootti, tolla tavalla se laihduttaminen loppuu ku seinään. Yleensä varmaan joo, mutta oon nyt tiukasti päättänyt, että tää läskinä eläminen loppuu tähän. Kun tietää, miten perseestä se on, että hengästyy heti, maha on tiellä kun vetää kenkiä jalkaan, leuan alla killuu ylimääränen pussi, mitkään vaatteet ei sovi... Nyt on siis aika, aika tehdä jotain. Ja tämä "kertarepäsy" (vaikkei tää nyt kerralla tapahdukaan, kun kamat tulee eri aikoina) on nyt mulle se jotain.

Niin monta kertaa oon yrittänyt sillä hiljaa ja hitaasti, mutta koska sillä tavalla se muutos on niin pientä ja ensimmäisten tulosten näkemiseen menee niin pitkä aika, niin erittäin lyhytpinnaisena ihmisenä se ei riitä mulle. Mä elän toivossa, että tällä keinolla jo alusta lähtien paino lähtee putoamaan niin, että tuloksia tulee asap, jotta se kiinnostuskin pysyy yllä.

Treenidvd:t päätin tilata siitäkin syystä, että kun slim sip:iä ei voi lopun elämäänsä litkiä, niin on joku rääkki millä pitää sitten jatkossa ne läskit aisoissa.

Läskit hytisten etiäppäi!