Lopultakin, parin viikon ahkeran odottelun jälkeen saapui paketti ostos-tv:stä!

Wohoo!

Tai itseasiassahan se saapui jo viime viikolla, mutta muutaman hektisen päivän takia en ehtinyt sitä ihan ajallaan tänne päivittää.

Slim Sip on nyt siis ollut testauksessa muutaman päivän ja voisinpa tässä todeta, ettei ainakaan omalla kohdallani toimi.

Neste itsessään on ihan juotavaa, ei mikään makuelämys muttei myöskään pahaa. Ensimmäisellä kerralla sekoitin jauheen ilmeisesti liian pieneen nestemäärään ja jauhetta jäi pohjalle kiteinä, jotka jäi ikävästi hampaisiin. Seuraavalle kierrokselle lisäsin nestettä ja all was fine. Vatsan täyttämiseen tästä ei kyllä ole. Tai sitten mulla on niin julmetun kokoinen pötsi, että noita pitäisi imaista kaksi tai kolme pussia kerralla ennen kuin auttaisi...

Ensimmäisen pussin siis vetäisin aamulla ennen koirien aamupissitystä, kävin vielä suihkussakin ennen kuin vetäisin pienen aamupalan. Tämä siis n. 6.30 aamulla. Töihin lomps, ja puoli kasin aikaan kesken hommien rupesi jo vatsa kurisemaan. Kurinaa (ja siis selkeästi nälkäkurinaa, ei sellaista että olis mennyt pakki sekaisin) kesti ehkä tunnin, jonka jälkeen helpotti mutta nälkä oli silti. Meillä siis hommista ei lähdetä ihan niin vaan nälän iskiessä sapuskoimaan.

Oon koittanut näitä nyt popsia, laiskanpuoleisesti kylläkin, mutta silti ennen jokaista isompaa ateriaa (siis lounasta ja päivällistä). Sen verran niistä on ollut apua, että sellanen turha napostelu on jäänyt välistä (tai johtuuko sitten tasasemmasta ateriarytmistä?) mutta vaikka mainoksessa mielestäni mainittiin että makeanhimo jää pois, niin valitettavasti sellaista vaikutusta en ole itse vielä huomannut.

Kolme pakettia tuli tilattua, mutta eiköhän noista jouda kaksi palautukseen. Tuon yhden paketin (30pss) juo melko äkkiä pois, niin eiköhän se tuu vedeltyä kun ei sitä palauttaakaan voi :D

Mikäli joku haluaa tätä testata, niin multa voi halvalla (tai ainakin halvemmalla kuin tv-shopista) ostaa noi kaksi pakettia pois. Paketissa siis 30 pussia (annosta) per paketti.

Kolme annostahan näitä pitäis päivässä vetää, mutta ite oon niin huono syömään (ehhehe) etten saa kolmea isompaa safkaa päivän aikana napaani imuroitua. Naposteltavia sitte senkin edestä.